McGuigan

McGuiganMcGuigan vinhistore begyndte med Owen McGuigan, i slutningen af det 19. århundrede, i Hunter Valley Australien. Hans lidenskab for vin gav han videre til familien. De sidste 40 år, har vingården arbejdet sig op i toppen, af den australske vinindustri. Idag er der 3 vinproducenter, der står for succen, der tilhører Neil McGuigan. Hans inspiration har han, under andere, af Len Evans, der bliver kaldt den australske godfather i vinindustrien.
McGuigan Wines blev igen kåret som "International Winemaker of the Year" af den Internattionale Wine & Spirit Competition (IWSC). Det er 3. gang inden for de sidste 4 år, at McGuigan de har fået denne titel, Neil McGuigan er desuden blevet valgt til "White Winemaker of the Year", for anden gang inden for 4 år.
Ved den "International Wine & Spirit Competition" 2012 i London, indleverede McGuigan 39 vine som alle blev æret og ikke nok med det, McGuigan blev "Australian Producer of the Year". Hvad for en succes.
Mcguigans vine er ikke kun i absolute verdensklasse men også til en overskuelig pris. Prøv Vinexus udvalg af disse fantastiske vine.

Australien Barossa Valley
Mousserende vine
 Kakao/Choko skovbær Solbær/Cassis af blommer
McGuigan Black Label Sparkling Shiraz McGuigan Black Label Sparkling Shiraz
119,12 DKK * 111,24 DKK *
Indhold 0.75 Liter (148,33 DKK / 1 Liter)
Australien Syd Australien
Rødvine
 Kakao/Choko skovbær Solbær/Cassis af hindbær af blommer
McGuigan Estate Shiraz 2017 McGuigan Estate Shiraz 2017
63,98 DKK * 56,09 DKK *
Indhold 0.75 Liter (74,79 DKK / 1 Liter)