Dine fordele

usp_kosten

Forsendelsomkostninger

For ordre over 1000 kr beregner vi kun 99 kr forsendelsomkostninger. Ved ordre under 1000 kr beregner vi 129 kr.


usp_versand

Hurtigt og sikkert

Vi afsender din ordre i special emballage, der er dækket af en transportforsikring.


usp_euro

Betaling

Vi tilbyder moderne betalingsformer som: kredit kort via PayPal (Visa, Master) eller Click & Buy.


usp_lock

Sikkerhed og kryptering

Du kan være sikker på at ingen tredie person får adgang til dine data hos os. Vores data er kodet med SSL og derfor sikret.


usp_fairprice

Fair prisgaranti

For at sikre optimale betingelser overvåger vi løbende markedet og tilpasser vores priser. Skulle du finde en vin på internettet til en lavere pris end vores, kan du gerne kontakte os, vi vil undersøger sagen og tilpasser vores pris hvis det er muligt. Vinexus reklamere ikke med "Utroligt billig - 50% eller mere" Istedet tilbyder vi et bredt sortiment af velkendte attraktive vine fra hele verden til rimelige priser, vi bestræber os på at holde vores priser på et lavt og stabilt niveau.


usp_angebot

Sortiment

Vores webside tilbyder et bredt udsnit af premium vine fra hele verden. Vi har udvalgt et internationalt sortiment til dig. Mere end 6.000 forskellige vine kan til stadighed bestilles hos os. Ud over alle de berømte vine vil du finde et udvalg af fantastiske vine, som ikke er ligeså berømte, men som fortjener at blive opdaget af et bredere publikum. Vi stiller et bruger optimeret system til din rådighed med detaljerede vinbeskrivelser, gode billeder, nem og hurtig søgning, samt et nemt og bekvemt bestillingssystem. Ud over de velkendte vine importerer vi en del eksklusive vine, som kun kan købes hos os.


usp_support

Service

Du kan altid kontakte os på tlf nr. +49 180 5 707008 161 (0.14 €/minute from german landline, excluding cellphones.) eller pr. mail. Vores servicepersonale vil gøre alt for at hjælpe dig.


usp_lager

Lager

Vi råder over mere end 2.500 m2 med højreoler med fuldt udviklet IT og logistik struktur. Vi har mere end 6.000 forskellige vine og ca. 500.000 flasker på vores lager.
Fra dette lager, midt i Tyskland, sender vi til alle europæiske lande dagligt.

about_gangabout_lager